• yrkeslitteratur.no
  • Om oss

Bøker

  • Videregående skole
  • Renhold
  • Teknisk fagskole
  • Høyere utdanning
  • Allmennlitteratur
  • Nyheter
  • Yrkeslitteraturs antikvariat

Kjøpsinformasjon

  • Betingelser
  • Bokhandlerinformasjon

Digitale ressurser

  • Fagportal (bruk innlogging oppe på siden)
Forsiden

Produksjonslære - baker UTSOLGT

Forfatter: 
Leif Kristian Børresen
Språk: 
Bokmål
ISBN:
9788258402579
Sidetall: 
120
Pris: 0,00 kr
Kjøp

UTSOLGT FRA FORLAGET

 

Boka tar for seg maskiner og utstyr, gjærbakst, rullede deiger, mørdeig og honningdeig, piskede og rørte masser, råmasser og røring av myke masser, forvellede og røstede masser, kremer og glasurer, garnering, emballasje, salg, frityrkoking. Alfabetisk oversikt over ord og uttrykk i baker- og konditorfag. Oppgaver og praktiske forsøk.

Boka er laget i samarbeid med Baker- og Konditorbransjens Landsforening.

Yrkeslitteratur as, Universitetsgaten 14 3. etg.
Postboks 6794 St. Olavs plass, 0130 Oslo
Telefon: 22 500 400
E-post: post@yrkeslitteratur.no eller ordre@yrkeslitteratur.no
Organisasjonsnummer NO 935 490 650 MVA