• yrkeslitteratur.no
  • Om oss

Bøker

  • Videregående skole
  • Renhold
  • Teknisk fagskole
  • Høyere utdanning
  • Allmennlitteratur
  • Nyheter
  • Yrkeslitteraturs antikvariat

Kjøpsinformasjon

  • Betingelser
  • Bokhandlerinformasjon

Digitale ressurser

  • Fagportal (bruk innlogging oppe på siden)
Forsiden / Høyere utdanning

Planlegging og drift av hoteller og restauranter

Forfatter: 
Helge Jørgensen
Språk: 
Bokmål
ISBN:
9788258406171
Utgivelsesår: 
2012
Pris: 460,00 kr
Kjøp

Denne boka handler om hvordan vi kan planlegge og drive kommersielle bedrifter på en lønnsom måte. Målet er å gi leseren en grunnleggende forståelse for fagfeltet, både teoretisk og praktisk. Den er skrevet for alle som arbeider med serviceledelse, og særlig de som utdanner seg i reiselivsnæringen. Ledere og mellomledere i hotell- og restaurantbransjen, studenter ved høgskoler, fagskoler og deltagere på kurs i etter- og videreutdanning vil ha glede av boken. Den bør med andre ord være interessant for alle som ønsker å tjene mer penger ved effektiv planlegging og drift av servicebedrifter.

Del 1 Strategisk planlegging

Kapittel 1 Servicenæringens rolle i økonomien

Kapittel 2 Hvilken driftsmodell passer deg?

Kapittel 3 Bygge nytt eller kjøpe gammelt?

Kapittel 4 Riktig pris for kjøp eller salg av servicebedrifter?

Kapittel 5 Beliggenhet

Del 2 Strategisk ledelse av servicebedrifter

Kapittel 7 Kvalitetsledelse

Kapittel 8 Hva ønsker gjestene?

Kapittel 9 Strategisk markedsføring

Kapittel 10 Teoretiske prognosemodeller

Del 3 Strategisk drift av servicebedrifter

Kapittel 11 Kapasitet og etterspørsel

Kapittel 12 Revenue Management

Kapittel 13 Flyten av varer og tjenester

Kapittel 14 Strategisk prissetting

Kapittel 15 Hjelp, jeg har restaurant!

Vedlegg

Litteratur

Stikkord

  • Høyere utdanning
Yrkeslitteratur as, Universitetsgaten 14 3. etg.
Postboks 6794 St. Olavs plass, 0130 Oslo
Telefon: 22 500 400
E-post: post@yrkeslitteratur.no eller ordre@yrkeslitteratur.no
Organisasjonsnummer NO 935 490 650 MVA