• yrkeslitteratur.no
  • Om oss

Bøker

  • Videregående skole
    • Design og håndverk
    • Elektrofag
    • Restaurant- og matfag
    • Service og samferdsel
    • TIP
  • Renhold
  • Teknisk fagskole
  • Høyere utdanning
  • Allmennlitteratur
  • Nyheter
  • Yrkeslitteraturs antikvariat

Kjøpsinformasjon

  • Betingelser
  • Bokhandlerinformasjon

Digitale ressurser

  • Fagportal (bruk innlogging oppe på siden)
Forsiden / Videregående skole

Menyer, mat og måltider i harmoni

Forfatter: 
Helge Jørgensen
Språk: 
Bokmål
ISBN:
9788258406294
Sidetall: 
242
Utgivelsesår: 
2015
Pris: 430,00 kr
Kjøp

 

Menyer, mat og måltider i harmoni

 

Boken gir kunnskap om menyer, mat og måltider som er nyttig for alle, enten det er i jobbsammenheng eller for oss selv som privatpersoner. Boken er spesielt beregnet på studenter som utdanner seg i næringen, men den er høyst aktuell også for alle som tilbereder og serverer måltider i kommersielle og ikke-kommersielle virksomheter.

 

Hensikten med denne boken er å gi grunnleggende forståelse for hva som kreves av oss så vi kan skape en god måltidsopplevelse for den enkelte, en opplevelse som samtidig gir god og riktig ernæring og nødvendig inntekt for bedriften. Kundene skal komme til oss fordi de mener at vi er best. La oss da ikke skuffe dem!

 

Boken er delt inn i tre deler: menykunnskap, matkunnskap og måltidskunnskap.

 

  • Videregående skole
  • Vg2 kokk- og servitørfag
  • Restaurant- og matfag
  • Teknisk fagskole
  • Høyere utdanning
  • Allmennlitteratur
  • Nyheter
Yrkeslitteratur as, Universitetsgaten 14 3. etg.
Postboks 6794 St. Olavs plass, 0130 Oslo
Telefon: 22 500 400
E-post: post@yrkeslitteratur.no eller ordre@yrkeslitteratur.no
Organisasjonsnummer NO 935 490 650 MVA