• yrkeslitteratur.no
  • Om oss

Bøker

  • Videregående skole
    • Design og håndverk
    • Elektrofag
    • Restaurant- og matfag
      • Vg1 restaurant- og matfag
      • Vg2 kokk- og servitørfag
      • Matfag
    • Service og samferdsel
    • TIP
  • Renhold
  • Teknisk fagskole
  • Høyere utdanning
  • Allmennlitteratur
  • Nyheter
  • Yrkeslitteraturs antikvariat

Kjøpsinformasjon

  • Betingelser
  • Bokhandlerinformasjon

Digitale ressurser

  • Fagportal (bruk innlogging oppe på siden)
Forsiden / Videregående skole / Restaurant- og matfag / Matfag

Brunost

Forfatter: 
Gunvor I. Dingstad
Språk: 
Fellesspråklig
ISBN:
9788258403347
Sidetall: 
60
Pris: 160,00 kr
Kjøp

Skrevet for faget råstoff- og produksjonslære, og er et eksempel på hvordan et avfall, myse, fra ett produksjonsområde brukes som verdifullt råstoff for produksjon av et annet produkt, brunost. Boka gjennomgår egenskapene hos myse som råstoff, produksjonsmåte og prosessforløp fram til de ulike brunostproduktene. Boka har også en oversikt over hva som skiller de ulike brunost- og primproduktene.

Brunost er et tradisjonsrikt produkt i Norge, og framstilling av brunost er beskrevet grundig allerede for 200 år siden.

  • Matfag
Yrkeslitteratur as, Universitetsgaten 14 3. etg.
Postboks 6794 St. Olavs plass, 0130 Oslo
Telefon: 22 500 400
E-post: post@yrkeslitteratur.no eller ordre@yrkeslitteratur.no
Organisasjonsnummer NO 935 490 650 MVA