• yrkeslitteratur.no
  • Om oss

Bøker

  • Videregående skole
    • Design og håndverk
    • Elektrofag
    • Restaurant- og matfag
      • Vg1 restaurant- og matfag
      • Vg2 kokk- og servitørfag
      • Matfag
    • Service og samferdsel
    • TIP
  • Renhold
  • Teknisk fagskole
  • Høyere utdanning
  • Allmennlitteratur
  • Nyheter
  • Yrkeslitteraturs antikvariat

Kjøpsinformasjon

  • Betingelser
  • Bokhandlerinformasjon

Digitale ressurser

  • Fagportal (bruk innlogging oppe på siden)
Forsiden / Videregående skole / Restaurant- og matfag / Matfag

Fisk og fiskeprodukter

Forfatter: 
Leif Lynum
Språk: 
Fellesspråklig
ISBN:
9788258403927
Sidetall: 
180
Pris: 340,00 kr
Kjøp

Skrevet for faget råstoff- og produksjonslære, og gir en innføring i fiskeribrabsjen og en grundig behandling av fisk som råstoff, om lagring, bearbeiding og videreforedling. Bedriftenes egenkontroll bygger på moderne kvalitetssystemer som HACCP, og dette temaet blir behandlet i et eget kapittel.

Boka er skrevet og godkjent  for videregående skole, videregående kurs 1 industriell næringsmiddelproduksjon. Det er også tatt med noe fordypningsstoff. Lærestoffet egner seg godt i andre skoleslag, voksenopplæring og for alle som ønsker seg en grundig innføring i fisketeknologi.

  • Matfag
Yrkeslitteratur as, Universitetsgaten 14 3. etg.
Postboks 6794 St. Olavs plass, 0130 Oslo
Telefon: 22 500 400
E-post: post@yrkeslitteratur.no eller ordre@yrkeslitteratur.no
Organisasjonsnummer NO 935 490 650 MVA