• yrkeslitteratur.no
  • Om oss

Bøker

  • Videregående skole
    • Design og håndverk
    • Elektrofag
    • Restaurant- og matfag
      • Vg1 restaurant- og matfag
      • Vg2 kokk- og servitørfag
      • Matfag
    • Service og samferdsel
    • TIP
  • Renhold
  • Teknisk fagskole
  • Høyere utdanning
  • Allmennlitteratur
  • Nyheter
  • Yrkeslitteraturs antikvariat

Kjøpsinformasjon

  • Betingelser
  • Bokhandlerinformasjon

Digitale ressurser

  • Fagportal (bruk innlogging oppe på siden)
Forsiden / Videregående skole / Restaurant- og matfag / Vg1 restaurant- og matfag

Gastronomisk ordbok

Forfatter: 
Kjell Innli
Språk: 
Bokmål
ISBN:
9788258402241
Sidetall: 
220
Pris: 340,00 kr
Kjøp

Ordboka er utarbeidet for å gi alle som arbeider med å skrive eller oversette menyer fra norsk til fransk, tysk eller engelsk eller som skal oversette menyer fra ett av disse språkene til norsk en mulighet til å skrive eller oversette disse korrekt.

Boka har en hoveddel der hver glose eller hver rett først kommer på norsk og så blir oversatt til fransk, tysk og engelsk. Deretter kommer en del med oversetting fra fransk til norsk, tysk til norsk og engelsk til norsk. Alle delene er alfabetisert.

I tillegg til at boka er alfabetisert, er den også organisert i ordfamilier.

  • Vg1 restaurant- og matfag
  • Vg2 kokk- og servitørfag
  • Matfag
Yrkeslitteratur as, Universitetsgaten 14 3. etg.
Postboks 6794 St. Olavs plass, 0130 Oslo
Telefon: 22 500 400
E-post: post@yrkeslitteratur.no eller ordre@yrkeslitteratur.no
Organisasjonsnummer NO 935 490 650 MVA