• yrkeslitteratur.no
  • Om oss

Bøker

  • Videregående skole
    • Design og håndverk
    • Elektrofag
    • Restaurant- og matfag
      • Vg1 restaurant- og matfag
      • Vg2 kokk- og servitørfag
      • Matfag
    • Service og samferdsel
    • TIP
  • Renhold
  • Teknisk fagskole
  • Høyere utdanning
  • Allmennlitteratur
  • Nyheter
  • Yrkeslitteraturs antikvariat

Kjøpsinformasjon

  • Betingelser
  • Bokhandlerinformasjon

Digitale ressurser

  • Fagportal (bruk innlogging oppe på siden)
Forsiden / Videregående skole / Restaurant- og matfag / Vg2 kokk- og servitørfag

L'assiette française

Forfatter: 
Annlaug Jacobsen
Språk: 
Bokmål
ISBN:
9788258403842
Sidetall: 
240
Pris: 420,00 kr
Kjøp

 

Fransk er det internasjonale språket for kokker og servitører og er grunnlaget for entydig terminologi i disse fagene. Det er derfor nær sammenheng mellom teoretisk kunnskap og praktisk ferdighet og kunnskaper om terminologi knyttet til service og kulinariske opplevelser.

Boka er skrevet for kokk- og servitørfag.

Det pedagogiske opplegget bygger på at franskundervisningen ses i sammenheng med praktiske og teoretiske yrkesfag. Boka er en kombinert arbeids- og lærebok med vekt på å mestre samtaler og å bruke fagspråket i menyer og andre faglige sammenhenger. Boka tar for seg menyskriving slik at elevene kan lære dette parallelt med arbeidet i studieretningsfagene.

  • Vg2 kokk- og servitørfag
Yrkeslitteratur as, Universitetsgaten 14 3. etg.
Postboks 6794 St. Olavs plass, 0130 Oslo
Telefon: 22 500 400
E-post: post@yrkeslitteratur.no eller ordre@yrkeslitteratur.no
Organisasjonsnummer NO 935 490 650 MVA