• yrkeslitteratur.no
  • Om oss

Bøker

  • Videregående skole
    • Design og håndverk
    • Elektrofag
    • Restaurant- og matfag
      • Vg1 restaurant- og matfag
      • Vg2 kokk- og servitørfag
      • Matfag
    • Service og samferdsel
    • TIP
  • Renhold
  • Teknisk fagskole
  • Høyere utdanning
  • Allmennlitteratur
  • Nyheter
  • Yrkeslitteraturs antikvariat

Kjøpsinformasjon

  • Betingelser
  • Bokhandlerinformasjon

Digitale ressurser

  • Fagportal (bruk innlogging oppe på siden)
Forsiden / Videregående skole / Restaurant- og matfag / Matfag

Produksjon av sjokolade og sukkervarer

Forfatter: 
Thor Hauer
Språk: 
Fellesspråklig
ISBN:
9788258402524
Sidetall: 
110
Pris: 220,00 kr
Kjøp

Skrevet for faget råstoff- og produksjonslære og kan være ett av de tre produksjonsområdene elevene kan velge. Gir en grunnleggende innføring om råvarene, det aktuelle utstyret som brukes og de prosessene som legges til grunn ved produksjon av ulike produkttyper i sjokolade- og sukkervareindustrien.

  • Matfag
Yrkeslitteratur as, Universitetsgaten 14 3. etg.
Postboks 6794 St. Olavs plass, 0130 Oslo
Telefon: 22 500 400
E-post: post@yrkeslitteratur.no eller ordre@yrkeslitteratur.no
Organisasjonsnummer NO 935 490 650 MVA