• yrkeslitteratur.no
  • Om oss

Bøker

  • Videregående skole
    • Design og håndverk
    • Elektrofag
    • Restaurant- og matfag
      • Vg1 restaurant- og matfag
      • Vg2 kokk- og servitørfag
      • Matfag
    • Service og samferdsel
    • TIP
  • Renhold
  • Teknisk fagskole
  • Høyere utdanning
  • Allmennlitteratur
  • Nyheter
  • Yrkeslitteraturs antikvariat

Kjøpsinformasjon

  • Betingelser
  • Bokhandlerinformasjon

Digitale ressurser

  • Fagportal (bruk innlogging oppe på siden)
Forsiden / Videregående skole / Restaurant- og matfag / Matfag

Prosesserte produkter av melk

Forfatter: 
Hurum, Dingstad, Helland
Språk: 
Fellesspråklig
ISBN:
9788258403491
Sidetall: 
112
Pris: 220,00 kr
Kjøp

Boka omhandler melk som råstoff fior produksjon av ulike tørrmelks-, kasein- og myseprodukter. Det som er spesielt for disse melkeproduktene, er at de i liten grad lages for forbrukermarkedet. Det er derimot produkter som brukes i produksjonen av andre næringsmidler.

Boka omhandler de industrielle prosessene som danner grunnlaget for stadig større deler av næringsmiddelindustrien. Den omhandler også kvalitetsspørsmål knyttet til råstoff og ferdigprodukter.

I videregående skole dekker boka et fordypningstema i faget råstoff- og produksjonslære, og den har samtidig en fordypning av faget prosesslære hva meieriprodukter angår.

Voksne personer med arbeidserfaring som ønsker å ta fagbrev kan bruke boka ved selvstudium eller i organisert undervisning.

  • Matfag
Yrkeslitteratur as, Universitetsgaten 14 3. etg.
Postboks 6794 St. Olavs plass, 0130 Oslo
Telefon: 22 500 400
E-post: post@yrkeslitteratur.no eller ordre@yrkeslitteratur.no
Organisasjonsnummer NO 935 490 650 MVA