• yrkeslitteratur.no
  • Om oss

Bøker

  • Videregående skole
    • Design og håndverk
    • Elektrofag
    • Restaurant- og matfag
      • Vg1 restaurant- og matfag
      • Vg2 kokk- og servitørfag
      • Matfag
    • Service og samferdsel
    • TIP
  • Renhold
  • Teknisk fagskole
  • Høyere utdanning
  • Allmennlitteratur
  • Nyheter
  • Yrkeslitteraturs antikvariat

Kjøpsinformasjon

  • Betingelser
  • Bokhandlerinformasjon

Digitale ressurser

  • Fagportal (bruk innlogging oppe på siden)
Forsiden / Videregående skole / Restaurant- og matfag / Matfag

Spisefett

Forfatter: 
E. Helland, K. Hurum, G.I. Dingstad
Språk: 
Fellesspråklig
ISBN:
9788258403484
Sidetall: 
93
Pris: 200,00 kr
Kjøp

Skrevet for faget råstoff- og produksjonslære og dekker det aktuelle fordypningsnivået om man velger produksjon av spisefett som et valgt produksjonsområde. Det legges vekt på å gjennomgå kjeden av behandlingstrinn fra råstoff til produkter. Spisefett er et næringsmiddel som brukes på tvers av sin råvareopprinnelse i andre produkter, og det utgjør selv en viktig gruppe næringsmidler.

Boka belyser konkret et bredt spektrum av produksjonstrinn og prosesstyper i næringsmiddelindustrien, og den knytter praktiske anvendelser til emner som kjemi, hygiene, mikrobiologi og kvalitetsspørsmål.

  • Matfag
Yrkeslitteratur as, Universitetsgaten 14 3. etg.
Postboks 6794 St. Olavs plass, 0130 Oslo
Telefon: 22 500 400
E-post: post@yrkeslitteratur.no eller ordre@yrkeslitteratur.no
Organisasjonsnummer NO 935 490 650 MVA